Behandling ved prisbelønnet forsker

Jeg har i min søgen efter hjælp fundet ud af at et dansk forskerteam faktisk er de førende indenfor Modicforandringer, hvilket jo er helt fantastisk. Hanne Albert som er en af forskerne har godkendt mig til behandling og jeg starter d. 4. april. Jeg sendte mine scanningsbilleder til hende og hun ringede tilbage ca. en uge efter. Beskeden jeg fik var at jeg har flere problemer i min ryg (hvilket jeg godt vidste), men at hun kan se Modicforandringerne fylder meget og helt sikkert giver mig mange af smerterne. Der findes forskellige typer af Modicforandringer og “heldigvis” er mine den type som hun er særligt god til at behandle med succes. Hun fortalte at hun kun godkender 42% af dem der kontakter hende. Og ud af dem hun behandler får 80% færre smerter. Denne statistik er nok til at jeg vil tage 3-4 mdr. ud af mit liv til at gennemgå denne behandling.

Jeg skal starte d. 4. april hvor min mand og jeg skal til Odense i 4 timer og have en masse informationer om hvad der skal ske. Men indtil videre ved jeg flg.:

  • Jeg skal tage en høj dosis af antibiotika i 100 dage, hvilket skal slå den bakterie ihjel som langsomt æder mine ryghvirvler.
  • Jeg skal have laserbehandling, så mine ryghvirvler får hjælp til at bygge sig op igen.
  • Jeg skal fuldtidssygemeldes da min ryg skal have meget hvile.
  • Jeg må ikke træne.
  • Jeg skal hvile ½ time 5 gange om dagen, hvilket betyder jeg skal have en dagsrytme hvor jeg må være oppe 2½ time og derefter ligge fladt ned ½ time.
  • Jeg skal have en masse kosttilskud, som skal minimere birvirkningerne ved den store dosis antibiotika.

Det værste punkt for mig er helt klart at jeg skal fuldtidssygemeldes igen. Jeg var netop kommet igang med at arbejde ligeså stille igen, og jeg havde en klar plan om, at jeg til sommer forhåbentlig var afklaret ifht. hvor mange timer jeg kan holde til at arbejde og om jeg evt. var nødt til at ende i et fleksjob. Men den plan er nu ødelagt og det er meget sandsynligt at dette vil betyde at jeg står uden job efter sommerferien. Jeg har aldrig været arbejdsløs og i denne situation er det endnu værre, for hvem vil tage en ny medarbejder ind som er syg og ustabil????

Selvom det går mig utroligt meget på og jeg har grædt meget, så ved jeg godt at jeg er nødt til at tage imod denne behandling og gøre nøjagtig som lægerne anbefaler for at få det bedste resultat. Jeg vil nødig stå på den anden side og bebrejde mig selv for at jeg ikke gjorde det 100%. Så jeg er nødt til ikke at tænke langsigtet og istedet tage en dag af gangen. Jeg håber og vælger at tro på at denne behandling kan hjælpe mig. Jeg ved godt at jeg ikke bliver smertefri, da jeg har mange andre rygproblemer, men tænk hvis jeg kan stå om ½ år med kun de halve smerter – WAUW siger jeg bare 🙂

Artiklen nedenfor fortæller kort om Modicforandringer og den behandling jeg skal igang med.

Tak fordi du læste med 😊
Kærligst Zinna

Kilde: Gigtforeningens magasin – feb. 2018

You may also like

6 kommentarer

  1. Thank you so much for giving everyone a very wonderful chance to read in detail from this blog. It is often very useful and also packed with a great time for me and my office friends to search your web site not less than thrice in a week to read the new things you have got. And lastly, I’m just certainly astounded concerning the powerful creative concepts served by you. Selected 3 areas in this article are without a doubt the very best we have had.

  2. I in addition to my guys were actually reading the excellent tricks from your web site while the sudden developed a terrible feeling I never expressed respect to the website owner for those tips. My men came consequently happy to read all of them and have in effect without a doubt been making the most of these things. We appreciate you simply being simply accommodating and then for obtaining this form of important tips millions of individuals are really eager to discover. My personal honest apologies for not saying thanks to sooner.

  3. I precisely had to thank you very much once again. I am not sure the things I would’ve taken care of in the absence of those tricks shown by you regarding my concern. It seemed to be a real frightening situation in my opinion, nevertheless considering the specialised style you solved that forced me to leap with contentment. I’m happy for the assistance and thus hope you recognize what a great job that you’re undertaking instructing others thru your site. Most probably you’ve never come across all of us.

  4. Aw, this was a really nice post. In concept I would like to put in writing like this additionally ?taking time and precise effort to make an excellent article?however what can I say?I procrastinate alot and certainly not appear to get one thing done.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.