Naturens kraft

Gang på gang forbavser det mig hvor stor en effekt naturen har på mig. I dag var et godt eksempel på dette. Jeg var til psykolog i Silkeborg – ja, det kræver sgu lidt kyndig vejledning til psyken at gå igennem hvad jeg går igennem. Det er ikke første gang jeg har benyttet mig af kloge folk for at komme igennem krisetider, og min holdning er faktisk at gå til psykolog/terapeut/coach burde være ligeså normalt som at træne sin krop, hvilket mange er gode til og i den grad reklamerer med. Jeg mener endda at vores psyke er vigtigere end at pleje kroppen, for uden en stærk psyke i balance kan man ikke ret meget.

Nå, men denne gang havde jeg siddet hos min fantastiske psykolog og tudet i en time og mit humør var absolut i bund, fordi vi denne gang havde arbejdet med min skyldfølelse. Solen skinnede og himlen var blå og jeg havde på vej til Silkeborg bestemt at jeg ville gå en tur langs søerne inden jeg kørte hjem mod Herning igen. Jeg var godt igang med at finde undskyldninger for hvorfor det var bedre at køre hjem og begrave mig under dynen, men heldigvis drejede bilen ned mod søerne og jeg skyndte mig ud på stierne inden jeg fortrød. De første 10 minutters tid var tankerne negative og jeg havde svært ved at holde tårerne tilbage. Men efterhånden som naturen tog min opmærksomhed vendte mit humør ligeså stille. Solen i mit ansigt, fuglekvidren, den blå himmel, ænderne på søen og de små vintergæk i skovbunden. Så smukt at jeg følte mig tvunget til at forevige det med mit kamera.

  

Det er svært at forklare præcis hvordan naturen kan påvirke mig på den måde, men det sker bare og det sker hver gang. Derfor er naturen også blevet min bedste ven i de svære tider. En ven der altid er der, altid er smuk og altid kan få mig i bedre humør.

Jeg går tur i naturen hver eneste dag med vores hund om det regner, stormer eller sner, og jeg er utrolig glad for at vores hund “tvinger” mig til det – ellers kunne man i et land som Danmark finde ufattelig mange undskyldninger. Selvfølgelig er det dejligst i tørvejr og med solen i ansigtet, men der kan også være noget særligt livsbekræftende i både storm og regn.

Så tak til naturen og pas godt på den 🌍

Tak fordi du læste med 😊
Kærligst Zinna

You may also like

5 kommentarer

  1. After examine a number of of the blog posts in your website now, and I actually like your approach of blogging. I bookmarked it to my bookmark website checklist and will be checking again soon. Pls take a look at my site as nicely and let me know what you think.

  2. That is the appropriate weblog for anybody who wants to seek out out about this topic. You notice so much its virtually exhausting to argue with you (not that I actually would need匟aHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply great!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.