Nu kører det sgu….

Kan du se hvor glad og taknemlig jeg er? I dag har virkelig været en af de mest positive dage jeg har haft i hele 2018. Ja, du læste rigtigt! Min dag har været fyldt med positivitet og glæde – jeg er faktisk helt høj. Det er gået op for mig i dag, at jeg har vendt pilen på min kurve opad, og at jeg faktisk skal klappe mig selv på skulderen for det skyldes til dels mit hårde arbejde.

Dagen startede som den plejer med at familien bliver klar og tager afsted på arbejde/i skole. Efter de er sendt afsted går jeg en tur med Balou – vejret var skønt i dag med blå himmel og solskin. Jeg stoppede op, og nød solen i mit ansigt mens jeg tog nogle dybe indåndninger – energien fyldte mig. Dejlig start på dagen☀

Jeg har den sidste måneds tid truet med at tage en tur i svømmehallen, men hver gang har smerter eller manglende energi stoppet mig. I dag SKULLE det være og jeg tænkte at jeg ville forkæle mig selv lidt ekstra og tog derfor i DGI Huset. Den stod på en lille svømmetur efterfulgt af boblebad, dampbad, infrarød sauna, koldtvandsbassin og saunagus. Min krop elskede mig for det.

En gammel spinning kollega var også til saunagus og vi falder i snak. Det viser sig at hun også er blevet opereret for en diskusprolaps, kæmper med rygsmerter og ligesom mig derfor er tvunget til uønsket jobskifte. Ligeså trist som det er, ligeså heldig føler jeg mig over at vi stødte på hinanden i dag.  Det er så befriende at tale med nogen som kæmper de samme kampe – der er en forståelse uden man behøver forklare en masse. Vi har rigtigt meget til fælles, og jeg tror vi kan få meget ud af hinandens selskab. Er allerede i gang med at aftale næste gang vi skal mødes til selvforkælelse i DGI.

Fik et godt langt hvil inden jeg skulle til afsluttende møde med psykologen som har kørt det Smertehåndteringshold som jeg har deltaget på gennem kommunen. Mødet var en evaluering af forløbet og mit udbytte af det. Det var lidt som at være til skole-hjem samtale, bare uden min mor. Jeg blev rost for at deltage aktivt i undervisningen, bidrage positivt og være åben overfor de andre på holdet. Hun bad mig forklare hvad jeg har fået ud af forløbet, og her kommer det:

Jeg har lært meget om min krop, og hvordan kroniske smerter påvirker resten af kroppen og hjernen. Det har fået mig til at indse at alle de symptomer og skøre tanker jeg har haft faktisk er helt naturlige reaktioner – jeg føler mig ikke tosset længere, jeg er helt NORMAL! Jeg har lært min krops begrænsninger at kende, og jeg har dermed fået kontrol over mine smerter. Jeg ved hvad jeg kan gøre for at begrænse smerterne, og selvom det ikke er fedt at jeg skal ligge i sengen 4-7 timer om dagen, så er det sgu MIG der bestemmer over smerterne. Jeg har for første gang i 14 år lyttet til min krop og tilpasset mig dens behov. Jeg føler nu ikke længere min krop er min fjende – jeg føler faktisk vi er begyndt at samarbejde. Jeg har lært at planlægge mine dage, og lave en hård prioritering af hvad mine få ressourcer skal bruges på. Og meget vigtigt: Jeg er faktisk blevet ret realistisk omkring hvor meget jeg kan. Og sidst men ikke mindst så er jeg kommet meget langt ifht. at acceptere min situation og det nye liv der venter mig. Jeg ved at jeg med min fighter vilje kan forme et liv hvor jeg kan være lykkelig på trods af smerterne.

For 2-3 mdr. siden (inden forløbet startede) udfyldte jeg to spørgeskemaer – de samme som jeg skulle udfylde i dag. Spørgsmål hvor man skal vurdere hvordan man har haft det de sidste 2 uger. Hun analyserede resultatet og fortalte mig, at det faktisk var en depressions- og en trivselstest. Jeg blev faktisk skræmt af resultatet af testen for knap 3 mdr. siden. Den viste dengang at jeg havde en svær depression og at jeg mistrivedes – kan også huske jeg stortudede hele den time jeg sad med hende. I dag viste testen ingen tegn på depression og på trivsel havde jeg rykket mig fra 20 til 48 point, hvor den tipper over på trivsel ved 50 point. Resultatet er jeg faktisk ret stolt af. Jeg fik meget ros for at kunne rykke mig så meget på under 3 mdr. Hun mente jeg var meget begavet og ekstremt god til at omsætte teori og øvelser til real life – hold nu op hvor jeg sluger det i mig, keep ’em coming🤣🤣

Nå, men den gode dag stopper ikke her. En god vendinde, som jeg desværre ikke har set alt for længe kom også lige forbi med smukke blomster og en masse krammer. Det var da lige prikken over i’et på en perfekt dag.

Og nu tør jeg endelig efter over en uge med fremgang på både smerte- og energifronten fortælle jer, at jeg tror sgu min krop begynder at reagere positivt på AB kuren. Jeg har ikke turde tro på det eller sige det højt, men nu har det stået på i over en uge, så jeg vælger at tro at det går den rigtige vej nu. Om det er er medicinen, laserbehandlingen, min egen psyke eller en kombi der er skyld i det ved jeg ikke, men det vigtigste er bare at det går fremad.

Jeg var faktisk inviteret til både fødselsdag ved min smukke niece og hygge med gamle kolleger her i aften, men som jeg skrev er jeg blevet god til at planlægge. Det betød desværre at jeg måtte takke nej til begge ting. I morgen skal jeg nemlig på Smerteklinikken inkl. 2 timers kørsel. Det ved jeg kræver at jeg lader op og er frisk. Det er skide surt, men jeg er blevet bedre til at fokusere på det positive og glæde mig over at jeg blev inviteret og at jeg heldigvis ser disse dejlige mennesker en anden dag.

Og til sidst vil jeg dele en dejlig besked jeg fik i dag. At skrive indlæg til min blog er selvterapi for mig, men at jeg kan hjælpe andre på vej er så uendeligt meget værd for mig. Jeg er så mega glad for alt den positive feedback jeg har fået på min blog fra gamle folkeskolevenner, gamle kolleger, gamle bekendte, kollegaer, venner, familie (I ved hvem I er) og folk jeg slet ikke kender, men som også kæmper med smerter. Det betyder mere end I aner❤

Jeg håber også du har haft en dejlig dag og nu vil jeg falde til ro og dyrke den taknemlighed der fylder mig lige nu.
Og mit motto igen (så I aldrig glemmer det): WHAT DOESN’T KILL YOU MAKES YOU STRONGER💪🏼

Tak fordi du læste med 😊
Kærligst Zinna

You may also like

146 kommentarer

 1. Best vanity -> chest
  Our online store international company provides discount, write in an online chat.At the present time you are in best Our оnline store specialized firms in Bel air products for garden and home use and office modern lighting stores los angeles. Firm sells over 5000 products for a country house and houses or cafe-bar and piece of furniture.Natural tree, the that are used for the purpose products, has at its disposal reliability and wear resistance, delightful external data. All pieces of furniture processed particular compounds, because of which their surface does not absorb water, resistant to extremes temperature and influence of the sun. Wicker furniture excellent retains its functions even in cafe in open spaces. We catalog for you offered photographs furniture for dining room, hall, bedroom, children’s room, as well as intended for storage of things – cabinets, chests of drawers and many others. We are waiting client visit our large online store, company in Miracle milethat appreciates all of its shopper. On portal our store you waiting colossal choice at cost. Our catalog contains price lists, Label data about types details potential kinds complete modules.Each item furniture produced directly from factory manufacturer. Decrease prices on Label achieved based on the absence of trade floor space, for rent which necessary pay and smallest staff workers. Minimum costs enable to establish affordable prices for every buyer for all groups goods. Want update your interior? Read carefully the news products home from modern collection, in her represented as products with colorful floral patterns and colors and products with chic texture finish metallic. Furniture Items for the garden is rightfully considered necessary attribute each modern housing. In the presented store online you can buy reliable furniture for garden and home in SANTA MONICAto you all furniture at desired time day.Prices, that provides online shop furniture items BEL AIR AND HOLMBY HILLS very visitor.As a rule small fee may cause certain questions regarding good quality products affordable modern contemporary furniture. The catalog which filled diverse items furniture composes only first-class factory products.

 2. Фундамент финская плита

  Создание дома вашей мечты – это оригинальная возможность, спланировать и претворить в жизнь нечто воистину уникальное во всех отношениях. Возведение фундамента – это в целом первоначальная модель ремонта, в процессе которой домик строится. При расчете замена фундамента под старым деревянным домом цена предусматривается весьма много факторов. Средняясумма возведения домов фундамента составляет приблизительно от 10$ за кв.метр . Погреб сможет умножить итоговую стоимость каждого объекта недвижимости, предоставляя необходимое помещение ради организации хранения и порой рабочее пространство. Наша профессиональная команда по конструированию и возведенью фундамент под памятник на кладбище цена может помочь выстроить жилище, о котором вы всегда мечтали. От начала до конца наша специализированная компания в Череповец позаботимся о всех без исключения процессах, чтобы заказчику не довелось тревожиться о деталях. Специализированная международная компания в Киселевск несет юридическую ответственность за проект, а не вы, именно поэтому организация в Борисоглебск имеют интерес в том, затем чтобы довести до конца строительство коттеджа быстрее и эффективнее. Узнайте о сваи винтовые для фундамента цены в вытегре у спспециалистовециалистов корпорации.

 3. Bedroom ideas
  Come in outstanding store in Jefferson Park production for office and home use and cafe! presents over 12000 appointment furniture and goods for a country house and apartments or restaurant. Natural rattan , are used for the purposes of production our branded products , possesses strength and wear resistance, wonderful external data. All furniture processed special compounds, due to which their surface does not absorb water, stable to extremes ambient temperature air and exposure of the sun. Vya our furniture excellent retains its functions even in restaurant in open spaces . In the presented online catalog you offered photos furniture for dining room, hall, bedroom, children’s room , as well as intended for organization of storage area – dressers and cabinets, cabinets and others . In our store in Fairfax you can buy everything for any your home not expensive . We invite client come to store , holding in Westwood what cares about its shopper.

 4. детектив услуга

  В случае, если вы полагаете, что вы нуждаетесь в услугах частного следователя, следовательно, вероятно, встретились с серьезной деловой или личной проблемой, требующей помощи детектива.
  Наше частное детективное агентство трудится, с тем чтобы найти доказательства и данные, которые заказчику требуются, чтобы защитить свой бизнес, себя или свою семью. Детективное агенство готово предоставить вам экономичные, лучшие, комплексные, эффективные, результативные, системные и действенные услуги по расследованию.
  Наша дело – оправдать ваши собственные ожидания и предоставить вам лично результативные решения проблем. Частный детектив предлагает действенные методы, способствующие вам лично получить ответы на ваши собственные вопросы.Частный детектив может помочь раздобыть информацию, которая необходима в целях доказательства в судебном деле, розыска, пропавшего без вести либо выполнения других сложностей, с какими вы встречаетесь. Наша команда частных сыщиков – все это не то, что лично вы наблюдаете в фильмах. Мы обладаем опытом, жизненным опытом, практическим опытом, профессиональным опытом, навыком и знаем, каким образом найти сведения, которая необходима для любой вашей конкретной ситуации. Прямо в данный момент Частный детектив решит вашу личную проблему. В любом случае свяжитесь с частным детективом и наша фирма поможем вам лично.

 5. КАК БУДЕТ РОСТИ СТОИМОСТЬ ТОКЕНА GRID GROUP?
  Стартовая стоимость недвижимости составит 35$ при стоимости 1м2 350$ и будет повышаться по ходу строительства. Окончательная стоимость составит около 1000$ за 1м2 а стоимость токена при этом составит 100$, таким образом ваш доход составит от 100%
  Например, если токенизировать наш комплекс Grid Residence в Батуми, который оценивается в 3,5 миллиона долларов, разделив его на 100,000 токенов, то минимальный порог для инвестирования составит всего 35 долларов. При этом купить/продать токены можно без трансграничных ограничений буквально в два клика. Подробнее на сайте

 6. Weekly cleaning
  Service Cleaning Staten Island was created in 2012 with a clear task: to perform a highly professional cleaning services in friendly manner that is not only which not just delights and satisfies all ours client! With deep cleaning, our employees cleansing elements refrigerator in the house . Competent employees “Cleaning Service” always ready decide varied problem, associated with guidance order. You always can call in “Cleaning Service” – our employees to the conscience cope with the work of any volume. Our Created Cleaning the holding located give you any help and solve this a problem! Our firm we carry out cleaning services(MAIDS DOWNTOWN) exclusively by means of eco-means, they absolutely safe and not even litter environment atmosphere. This the specialized company Williamsburg presents large set service on cleaning, you left only to choose the right, appropriate to you type of cleaning, and contact to our company for professional help. In our the company hourly work employee. This a highly large cleaning , that will leave your family hearth spotless . Regardless on , moving you or not Clean Master can be there to help to bring your personal old or new house exemplary appearance.We have involved only qualified masters, having the required practical experience. CLEANING MASTER Bococa apply excellent, not harmful detergents and scouring materials, reliable, professional and high quality equipment.Our organization provides services for cleaning – professional (industrial) cleaning. Cleaning famous company Clinton Hill- carries out production activity on cleaning.

 7. Опираясь на многолетний полученный опыт в решении этого вопроса и профессиональную команду профессионалов, по извлечение утопленных насосов, очистка канализации, промывка ливневой канализации, гидродинамическая очистка, очистка дренажной канализации, восстановление производительности скважин, замена СУЗ на скважине, поставка скважинных труб и тому подобное. Подобные услуги широко применяются во всевозможных направлениях, таких как сельское хозяйство, ирригация, жилой и коммерческий сектор. Наша команда экспертов обладает большим жизненным опытом в этих областях, все это даёт возможность нашей специализированной международной компании делать эти сервисы такие услуги как ремонт скважины, оборудование скважины, прочистка дренажа, замена труб в скважине, очистка дренажной канализации, промывка трубопроводов высоким давлением, замена СУЗ на скважине, очистка трубопроводов высоким давлениембыстро и оперативно. Предлагаемые услуги ценятся нашими клиентами за их своевременное выполнение и конкурентную ценовую политику.

 8. Делая упор на долголетний производственный опыт в этом деле и квалифицированную бригаду специалистов, по очистка дренажной канализации, обслуживание канализации, промывка ливневой канализации, очистка канализации, монтаж водоподъёмной трубы в скважине, Видеообследование скважины, замена водоподъёмной колонны в скважине, прочистка трубопроводов высоким давлением и прочие. Эти сервисы широко пригодятся в некоторых направленностях, в разного рода как коммерческий, а также жилой сектор, сельхозхозяйство и ирригация. Наша команда экспертов владеет обширным жизненным опытом в данных областях, это помогает нашей фирме реализовывать такие сервисы такие услуги как ремонт скважины, промывка канализации, диагностика скважин, восстановление дебита скважин, очистка дренажной канализации, поставка водоподъёмных колонн, замена водоподъёмной колонны в скважине, периодическое обслуживание скважинлегко и сверхэффективно. Представляемые услуги ценятся различными нашими клиентами за их быстрое осуществление и конкурентноспособную ценовую политику.

 9. Основываясь на богатый полученный опыт в этом секторе и квалифицированную бригаду экспертов, по обустройство скважины, промывка скважины, диагностика скважин, Видеообследование скважины, очистка поверхностей высоким давлением, прочистка дренажной канализации, замена водоподъёмной трубы в скважине, очистка трубопроводов высоким давлением и тому подобное. Все эти услуги широко используются в некоторых направлениях, например таких как сельское хозяйство, ирригация, жилой и коммерческий сектор. Наша команда специалистов владеет большим жизненным опытом в данных направлениях, все перечисленное помогает нам выполнять данные сервисы такие услуги как очистка скважины, очистка канализации, прочистка дренажа, восстановление дебита скважины, очистка ёмкостей питьевой воды, прочистка дренажной канализации, промывка дождевой канализации, восстановление эксплуатационных характеристик скважинылегко и с полной отдачей. Предлагаемые услуги постоянно применяются абсолютно всеми нашими клиентами за их быстрое совершение и более лучшую расценочную программу.

 10. Делая упор на широкий практический опыт в решении этого вопроса и высококвалифицированную команду экспертов, по обустройство скважины, обслуживание скважин, прочистка скважин, прочистка скважин, монтаж водоподъёмных труб, промывка трубопроводов высоким давлением, очистка водоподъёмных труб, прочистка трубопроводов высоким давлением и так далее. Все эти сервисы хорошо используются во многих направлениях, в разного рода как сельское хозяйство, ирригация, жилой и коммерческий сектор. Вся наша бригада экспертов располагает многолетним навыком во многих направлениях, все это помогает нашей производственной компании производить эти услуги такие услуги как прочистка канализации, промывка скважины, гидродинамическая очистка, восстановление дебита скважин, установка пьезометрических трубок, удаление песчано-иловых отложений из скважины, очистка водоподъёмных труб, периодическое обслуживание скважиноперативно и очень быстро. Имеющиеся услуги ценятся различными нашими заказчиками за их быстрое совершение и более лучшую расценочную политику.

 11. Needed to draft you a very little remark to help say thanks yet again on your awesome methods you have featured at this time. This is so wonderfully generous of you to supply easily what most people might have distributed as an e-book in making some dough for their own end, principally now that you might well have done it if you wanted. Those suggestions also served to provide a fantastic way to understand that someone else have a similar fervor really like mine to realize a whole lot more with reference to this issue. Certainly there are thousands of more fun occasions ahead for many who read carefully your blog.

 12. I wanted to draft you that little observation to be able to say thanks a lot as before with the superb tips you’ve documented on this site. It was so generous of you to make easily all that many of us might have supplied for an ebook to make some dough on their own, certainly since you might well have tried it in case you considered necessary. Those good ideas as well acted as the fantastic way to be aware that someone else have the identical passion really like mine to know very much more when considering this matter. I know there are thousands of more fun situations in the future for many who take a look at your site.

 13. A new company in which over half a year more than 9 million people https://crowd1.com/signup/tatyanaflorida have registered. Profit comes from the shares of the world’s largest gaming channels. Gambling, mobile share with us 50%. Passive and active income. Viber/WhatsApp +12487304178 Skype tatyana.kondratyeva2

 14. Needed to post you this little note to be able to say thank you once again over the precious information you have documented in this article. This has been certainly particularly open-handed with you to deliver publicly all most of us might have distributed for an e-book to earn some profit for themselves, certainly seeing that you might well have tried it in case you desired. The concepts additionally worked as the good way to be sure that someone else have the identical keenness similar to my personal own to see somewhat more with regards to this problem. I think there are numerous more pleasurable occasions up front for people who scan through your website.

 15. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you However I’m experiencing subject with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss drawback? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

 16. Жаль, что не смогу сейчас участвовать в обсуждении. Очень мало информации. Но эта тема меня очень интересует.


  Надо глянуть полюбому!!! скачать фифа, скачать фифа или сайт fifa скачать фифа

 17. Наша компания производит ремонт меднолатунных, а также алюминиевых радиаторов, интеркулеров, конденсоров, калориферов, теплообменников. Мы производим пайку утечек , чистку в случае если радиатор перегревается в следствии загрязнения изнутри,
  Производим пропайку радиаторов целиком в случае заводской непропайки, также в случае неремонтопригодности можем поменять сердцевину(соты) или изготовить медно-латунный радиатор по образцу. Пайка. Сварка. Аргон.
  Анкоры на страницы сайта:

  ремонт топливных баков

 18. You’re so awesome! I do not suppose I’ve read a single thing like this before.
  So wonderful to find another person with some
  genuine thoughts on this subject matter. Seriously.. many thanks for starting this up.
  This web site is something that is required on the web, someone with a
  bit of originality!

 19. I have to show appreciation to this writer just for bailing me out of this type of condition. Because of researching through the the web and getting ways which are not helpful, I figured my entire life was done. Living devoid of the approaches to the problems you have sorted out all through your good short article is a serious case, and the kind which may have in a wrong way damaged my entire career if I had not noticed your website. Your own personal understanding and kindness in controlling the whole lot was invaluable. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come upon such a solution like this. I can at this time look forward to my future. Thanks so much for the reliable and effective guide. I will not be reluctant to endorse your web blog to any person who should receive guidelines on this matter.

 20. I enjoy you because of all your work on this site. My daughter enjoys engaging in internet research and it is easy to see why. We notice all concerning the lively method you deliver rewarding thoughts through this website and as well welcome contribution from other individuals on that area of interest plus our simple princess is really being taught so much. Enjoy the rest of the year. You’re doing a useful job.

 21. I enjoy you because of your own efforts on this web site. My daughter loves working on research and it’s really easy to see why. Most of us learn all about the powerful way you give very helpful tactics via your website and as well as recommend contribution from other individuals on that area while our simple princess is learning a lot of things. Take pleasure in the remaining portion of the new year. You are doing a superb job.

 22. I would like to show my thanks to this writer just for bailing me out of this issue. Because of browsing throughout the world-wide-web and obtaining concepts which were not powerful, I figured my entire life was well over. Existing without the strategies to the problems you’ve fixed as a result of your article content is a crucial case, and ones that could have in a negative way affected my career if I hadn’t discovered your web site. Your primary mastery and kindness in touching all areas was valuable. I’m not sure what I would have done if I hadn’t come across such a solution like this. I can also now look forward to my future. Thanks for your time very much for your high quality and amazing guide. I will not think twice to endorse your web page to any individual who desires direction on this area.

 23. My spouse and i ended up being very excited when Jordan could round up his research by way of the precious recommendations he obtained from your web pages. It is now and again perplexing to just possibly be releasing guidance that men and women might have been trying to sell. We really discover we have the blog owner to thank because of that. All the explanations you made, the simple website navigation, the relationships you will give support to engender – it’s got everything incredible, and it’s really aiding our son in addition to the family know that the matter is brilliant, which is quite vital. Thank you for the whole lot!

 24. I enjoy you because of each of your effort on this site. Ellie take interest in going through research and it’s obvious why. Many of us know all concerning the dynamic way you render sensible steps by means of the website and therefore encourage contribution from people about this topic plus our favorite girl is now discovering a lot. Take advantage of the remaining portion of the new year. You are performing a fabulous job.

 25. I just could not leave your web site before suggesting that I actually enjoyed the standard information an individual provide in your guests? Is gonna be back often to inspect new posts.

 26. Hmm it looks like your site ate my first comment (it was
  super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.
  Do you have any suggestions for first-time blog writers?
  I’d genuinely appreciate it.

 27. Hi there, this weekend is good designed for me, since this time i am
  reading this fantastic educational article here at my home.

 28. You’ve made some decent points there. I checked on the web for
  more information about the issue and found most people will go along with your views on this website.

 29. With havin so much written content do you ever run into any problems
  of plagorism or copyright violation? My website has a lot of completely unique content I’ve either created myself or outsourced but it appears
  a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know
  any solutions to help reduce content from being ripped off?
  I’d truly appreciate it.

 30. Does your blog have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you an e-mail.
  I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great website and I look forward to seeing it develop over
  time.

 31. What’s up, this weekend is pleasant in favor of me, because this occasion i
  am reading this wonderful educational piece of writing here at my residence.

 32. You’ve made some good points there. I looked on the
  web to learn more about the issue and found most individuals will go
  along with your views on this website.

 33. Attractive part of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire actually loved
  account your weblog posts. Anyway I will be subscribing on your
  feeds or even I success you get right of entry
  to persistently rapidly.

 34. Hi! This is my first visit to your blog! We are
  a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same
  niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a marvellous job!

 35. I’m not sure exactly why but this weblog is loading incredibly slow
  for me. Is anyone else having this issue or is it a problem
  on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

 36. each time i used to read smaller content that also clear their motive, and that is
  also happening with this piece of writing which I am reading now.

 37. Howdy would you mind sharing which blog platform you’re working with?
  I’m going to start my own blog in the near future but I’m
  having a tough time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S Apologies for getting off-topic but I had
  to ask!

 38. I am curious to find out what blog system you’re utilizing?
  I’m experiencing some minor security problems with my latest website and
  I would like to find something more safe. Do you have any suggestions?

 39. Link exchange is nothing else but it is just placing the other person’s weblog
  link on your page at suitable place and other person will also do same for you.

 40. Hey just wanted to give you a quick heads up.

  The text in your content seem to be running off the
  screen in Safari. I’m not sure if this is a formatting
  issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I’d post
  to let you know. The design look great though!
  Hope you get the problem solved soon. Many thanks

 41. Somebody essentially help to make severely posts I would state.
  That is the very first time I frequented your web page and to this point?
  I amazed with the research you made to create
  this particular put up incredible. Magnificent activity!

 42. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed
  in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Appreciate it

 43. Hey this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 44. No matter if some one searches for his vital thing, therefore he/she wants to be available that in detail,
  therefore that thing is maintained over here.

 45. Heey just wanted to gife yoou a quiick hads up. Thee wordss inn yoour ccontent sedem to be running offf
  thee screeen iin Firefox. I’m nnot sure iff this iss a fkrmat isssue orr somehing
  too doo witth brrowser compatibility butt I thoughtt I’d post to lett youu know.
  The layout look greast though! Hoope you get tthe isssue fixed soon. Cheers

 46. I’ve been browsing on-line more than three hours
  today, yet I never discovered any interesting article like yours.
  It’s pretty value sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made
  excellent content as you probably did, the net will probably be a
  lot more helpful than ever before.

 47. Thanks for all of the labor on this web page. My mom really likes carrying out investigation and it is easy to see why. We all learn all about the lively mode you deliver great information by means of your web blog and therefore foster response from some others about this article then my simple princess is always learning a whole lot. Take advantage of the rest of the new year. You are performing a great job.

 48. I just wanted to write a quick comment so as to appreciate you for these unique items you are sharing at this website. My particularly long internet research has finally been rewarded with wonderful ideas to go over with my partners. I would declare that we website visitors are very much blessed to exist in a useful community with very many brilliant people with insightful suggestions. I feel really grateful to have encountered your web pages and look forward to many more cool moments reading here. Thanks again for a lot of things.

 49. Thanks for all of the efforts on this website. Betty take interest in managing internet research and it is obvious why. My spouse and i know all about the dynamic method you produce sensible tips and tricks through the web site and in addition welcome response from the others on the area so our girl is without a doubt understanding a whole lot. Take pleasure in the rest of the new year. You’re the one doing a really great job.

 50. I precisely had to appreciate you once again. I’m not certain the things that I would’ve gone through without the actual suggestions documented by you about that subject. It had been the alarming setting in my view, but discovering your specialized avenue you resolved that made me to jump for delight. I am just happy for this assistance and in addition pray you comprehend what an amazing job you happen to be providing training many people by way of your web blog. Probably you’ve never got to know any of us.

 51. Hi there, I found your website by way of Google
  whilst looking for a related topic, your web site came up, it appears to be like great.
  I have bookmarked it in my google bookmarks.
  Hello there, simply became aware of your blog through
  Google, and found that it is truly informative. I’m gonna watch out for brussels.
  I will appreciate should you continue this in future.
  Numerous people will be benefited from your writing.

  Cheers!

 52. I have been surfing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 53. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The words
  in your post seem to be running off the screen in Chrome.

  I’m not sure if this is a format issue or something to do
  with browser compatibility but I thought I’d post to
  let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem solved soon. Many thanks

 54. Its such as you read my thoughts! You seem to understand so much
  approximately this, such as you wrote the guide in it or something.
  I think that you just could do with a few p.c. to power the message house a little bit, but instead of that, that is
  magnificent blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

 55. I absolutely love your blog.. Excellent colors & theme.
  Did you make this website yourself? Please reply back as I’m
  trying to create my very own blog and want to learn where you got
  this from or exactly what the theme is named. Thank you!

 56. I will immediately take hold of your rss as I
  can’t find your email subscription link or e-newsletter service.
  Do you have any? Kindly permit me understand so that I may
  subscribe. Thanks.

 57. Hello would you mind sharing which blog platform you’re working with?
  I’m going to start my own blog soon but I’m having a difficult time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.

  The reason I ask is because your design seems
  different then most blogs and I’m looking for something unique.

  P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

 58. I’m not positive where you’re getting your info, however good topic.
  I must spend some time learning more or understanding more.
  Thanks for excellent info I used to be looking for
  this info for my mission.

 59. Pingback: cialis 5mg
 60. Pingback: how to get viagra
 61. Pingback: cheapest viagra
 62. Pingback: viagra alternative
 63. Pingback: viagra fuck
 64. Pingback: viagra and alcohol
 65. Pingback: cialis free
 66. Pingback: atorvastatin 49mg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.